Partille Cup 2023 – dags att anmäla sig

Partille Cup är världens största handbollsturnering och går av stapeln i Partille, strax utanför centrala Göteborg, med start den 3:e juli 2023. Varje år deltar cirka 1 400 lag från 50 länder, och totalt spelas ungefär 5 000 matcher på 70 planer, både inomhus och utomhus.

Anmälningen öppnade redan den 12:e september, vilket innebär att det är hög tid för just ert handbollslag att anmäla sig till Partille Cup 2023. Och vill du tjäna pengar för att finansiera deltagandet kan en försäljning hos DelikatessKungen vara ett steg i rätt riktning. Läs mer om hur du startar en försäljning till just ditt handbollslag.

Partille Cup 2022

Partille Cup arrangerades första gången redan 1970, av handbollsklubben IK Sävehov. Sedan starten har över 500 000 deltagare från 96 länder och sex kontinenter deltagit. Förra året arrangerades Partille Cup för första gången sedan pandemin startade. I turneringen deltog totalt 1 060 lag från 30 olika länder och inte mindre än 3 711 matcher spelades.

Några av vinnarna under 2022 års turnering var BK Heid, GF Kroppskultur, Hjortshöj Egå IF, danska Hörning Håndbol och tyska TH Niedersachsen. I det Europeiska öppna mästerskapet som också spelas under Partille Cup vann de spanska damerna mot Rumänien i stor stil – slutresultatet skrevs till 29-19.

När är Partille Cup 2023?

Partille Cup 2023 hålls varje år under vecka 27 och deltagarna är ungdomar mellan 10 och 21 år gamla. Det innebär att Partille Cup nästa år spelas mellan den 3:e och 8:e juli i Partille utanför Göteborg. Detta är alltså världens största handbollsturnering som lockar lag, inte bara från Sverige, utan hela världen. Invigningen hålls i Scandinavium och avslutas med finalspel den 8:e juli, på Heden Arena.

Vad kostar det att åka på Partille Cup 2023?

Förutom själva kostnaden för att anmäla sig till Partille Cup finns det en del andra omkostnader att ta i beaktande. Till exempel finns det flera olika typer av boenden, olika pass till invigningen, biljetter till de olika finalerna, matbiljetter och resor. Om ditt handbollslag vill tjäna ihop tillräckligt med pengar för att kunna delta i Partille Cup utan att snåla kan du starta en försäljning hos DelikatessKungen.

Så kan handbollslaget tjäna ihop pengar till Partille Cup

Att starta en försäljning hos DelikatessKungen är ett bra och kul sätt för föreningar och lag att tjäna pengar, till exempel om man vill delta i Partille Cup. Att starta en försäljning är dessutom väldigt enkelt.

Först och främst behöver ert lag en kontaktperson, och efter att en kontaktperson utsetts behöver ni beställa ett säljpaket med information och broschyrer om DelikatessKungens produkter. De är populära och omtyckta produkter som är enkla att sälja till familj, vänner, arbetskollegor och bekanta. Det är ett bra sätt att tjäna pengar till er förening och hos DelikatessKungen får ni hög förtjänst per såld produkt. Dessutom hjälper DelikatessKungens experter gärna till med tips och knep på hur ni kan lyckas riktigt bra med er försäljning. Hos DelikatessKungen kan ni också hitta inspiration till olika typer av träningsläger som ni kan tjäna ihop pengar till.