Tips för att tjäna pengar
till klassen eller laget

Här hittar du värdefulla tips om hur ni kan tjäna pengar till klassen, föreningen eller laget.

Glada ungdomar

Tjäna penar till klassen tips

Är ni en klass som vill åka på en resa, hitta på en rolig aktivitet eller göra något annat spännande? Att åka iväg på något äventyr tillsammans i klassen kan bli en av de roligaste upplevelser ni har gjort och framför allt minnesvärt för resten av livet. För att komma iväg på en sådan resa behöver ni kanske tjäna ihop pengar till klassen tillsammans och där kommer vi, DelikatessKungen, in. Hos oss samlar klassen ihop egna pengar till klassen genom att sälja populära och lättsålda delikatesser. Att klassen själva får tjäna sina egna pengar ger dessutom viktiga kunskaper de kommer att ha nytta av hela livet, och inte minst att det ger alla barnen en chans att följa med på äventyret.

Tjäna pengar till klassen
Tjäna pengar till föreningen

Tjäna pengar till föreningen tips

Att samla in pengar tillsammans i sin egna idrottsförening för att köpa träningskläder eller åka på en träningsresa tillsammans är många föräldrar positiva kring. Det tar bort påfrestningen från föräldrarna att lägga ut en massa pengar samtidigt som alla i idrottsföreningen får samma förutsättningar. Barn och ungdomar får även lära sig hur det är att jobba tillsammans genom att tjäna pengar till föreningen. Hos oss säljer föreningen lättsålda delikatesser som är populära över hela Sverige.

Tjäna pengar till föreningen
glad tjej

Tjäna pengar till klassresa tips

Har ni bestämt er för att åka på en klassresa tillsammans och behöver hitta ett sätt att tjäna ihop pengar? Ni kanske redan har bestämt för vart ni ska åka eller börjat prata om vart ni vill åka. En klassresa är kanske den viktigaste resan vi gör. Första resan utan föräldrarna blir ofta ett minne för livet och då vill man att allt ska bli rätt. Men alla i klassen kanske inte har råd att betala en klassresa och det borde inte stoppa klasskamrater att följa med på klassresan. Jobba istället tillsammans med att tjäna pengar till en klassresa.

Tjäna pengar till klassresa
Tjäna pengar till laget

Tjäna pengar till laget tips

Vill ni i tjäna pengar till laget för att åka på en cup tillsammans eller kanske köpa nya träningskläder? Ett sätt att aktivera ungdomarna samtidigt som man får in bra pengar är att sälja DelikatessKungens lättsålda produkter. Folk vill i allmänhet hjälpa unga människor och bidra till den sunda livsstil som idrotten ger dem. Förutom att tjäna pengar ger försäljningen andra positiva resultat till klubben. Spelarna lär sig att samarbeta på ett annat sätt än på planen. Det är såklart helt andra strategier och egenskaper som krävs för att bli en bra säljare, men arbetet kan ändå bidra till den lagmaskin som ett framgångsrikt lag utgör.

Tjäna pengar till laget