Sälj choklad till klassresan

Sälj exklusiva chokladpraliner av belgisk choklad och tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen.

Sälj praliner av äkta belgisk choklad

Sälj choklad för att tjäna ihop pengar till klassresan eller cupen med laget. Våra praliner är rena njutningen för chokladälskaren. 22 praliner i 11 välbalanserade smaker. Unna dig en riktig smakupplevelse eller ge bort en i present.

Sälj chokladpraliner som är komponerade av belgiska chokladmästare.

Pris inkl. presentförpackning är 210 kronor om 320 gram, 22 praliner. Likvärdig produkt i butik kostar ca 300 kronor.

Sweet Love

En riktig belgisk chokladfamilj

Familjeföretaget Valentino från Belgien grundades år 1978 och har sedan dess vuxit till att bli en av de bästa tillverkarna av belgisk choklad. Deras passion är att hålla sig till den traditionella belgiska kvaliteten. Alla praliner är handgjorda av belgiska chokladmästare.

Idag står Valentino för ett familjeägt företag som drivs i hjärtat av Belgien, med en passion för handgjord choklad, familj och att medföra människor tillsammans.

Så, om du letar efter en unik present för att vinna dina vänners och familjens hjärtan (eller kanske bara en liten behandling för dig själv) är vi säkra på att du har hittat rätt.

Vill ni sälja chokladpraliner till klassresan?

Tillsammans med DelikatessKungen kan ni tjäna pengar till klassen genom att sälja chokladpraliner. På så sätt kan ni få ihop pengar för att kunna komma iväg på er klassresa. Utöver klassförsäljningar kan även en lagförsäljning eller föreningsförsäljning anordnas med oss där ni säljer våra chokladpraliner och våra andra delikatesser.

Starta en försäljning
valentino

Äkta belgisk choklad

Familjeföretaget jobbar endast med naturliga ingredienser, som gör det möjligt för chokladmästarna att skapa enkla recept med full karaktär.

Vi, och likaså Valentino, är stolta över att kunna erbjuda äkta belgisk choklad som tillverkas i hjärtat av Belgien, Bryssel. På så sätt kan Valentino tillföra den höga belgiska standarden ut till resten av världen.

1978

Den söta början

EN PASSION FÖR CHOKLAD

Den ljuva historien om Valentinos framgång börjar med entusiasmen och entreprenörskapet hos ett ungt par från Bryssel. 1978 grundade Helen De Leener och hennes make Willy Roelandts en liten chokladverkstad i centrala Bryssel. Med en passion för choklad och ambition började de arbeta med sin dröm.

1986

Flyttningen till Anderlecht

CHOKLAD SOM BEHÖVER ETT HEM

Under åren smälte allt fler handgjord choklad i munnen på människor i Belgien och utomlands. Valentino behövde mer utrymme så Helen och Willy bestämde sig för att ta nästa steg: flytta till en ny verkstad. De grundade ett nytt hem för sin växande verksamhet i Anderlecht, Bryssel 1986.

1988

”Kan jag köpa choklad här?”

CHOKLAD I EFTERFRÅGAN

Willy och Helen började med att sälja sin choklad till konditorier och kort därefter vann deras läckra skapelser över belgiska konsumenter. Fler och fler grannar kom och knackade på dörren och frågade om de kunde köpa deras hemlagade choklad. Detta gav upphov till tanken på att öppna en egen butik. Och så föddes den första av många Valentino-butiker.

1994

Från Anderlecht till Schepdaal

CHOKLAD SOM BEHÖVER ETT STÖRRE HEM

Valentinos läckra choklad och rättvisa priser drog till sig fler och fler chokladfans, och till slut blev byggnaden i Anderlecht också alltför liten. Valentino flyttade till en ny chokladfabrik ca 5 km utanför Bryssel. Vid den tiden hade Valentino vuxit till 20 personer.

2010

Ett steg upp för Valentino

TILL BELGIEN OCH BORTOM

Trettiotvå år och miljoner av färska handgjorda chokladpraliner senare var det dags att ta nästa steg. Chocoholics i Belgien och utomlands blev galen i chokladen. För att möta kundernas krav, expanderade Helen och Willy. Med 2500 kvadratmeter utrymme var deras egen chokladfabrik redo för mer… choklad, förstås.

2015

Chokladens framtid

VAD KOMMER HÄRNÄST?

Valentinos familjeägda chokladföretag är nu ett blomstrande företag med ett team på 40 anställda. Deras huvudfokus är fortfarande den lokala belgiska marknaden, som serveras av fem helägda butiker och 50 privata butiker runt om i landet.

läkare utan gränser

Läkare utan gränser

När du köper en pralinask stödjer du samtidigt läkare utan gränser. Valentino samarbetar med läkare utan gränser och strävar efter att vara en pelare i samhället både nationellt och internationellt. Något som ligger oss nära hjärtat.

Sedan 2007 har läkare utan gränser tillhandahållit medicinsk hjälp i syfte att minska sjukdom och dödligheten bland konfliktoffer i Masisi-regionen i demokratiska republiken Kongo – ett område med en befolkning på cirka 370 000. Läkare utan gränser arbetar utifrån olika faciliteter och i samarbete med kongolesiska hälsovårdsministeriet. De erbjuder sjukhus, konsultationer och behandlingar till patienter gratis.

Innehållsförteckning

Framställd i Belgien.

Samtliga praliner ingredienser hittar du längre ner på denna sida.

Näringsvärde per 100 g:
Energi 2419 kJ / 576 Kcal. Protein 4,8 g. Kolhydrater 49,6 g, varav socker 49,6 g, Fett 33,6 g (varav mättade fettsyror 25,6 g), Fibrer 1,92 g och Salt 0 g.

Följande smaker innehåller lite alkohol (används som konserveringsmedel för att förhindra att grädden blir sur): bianca, sweet love, creme brûlée, framboise och chili.

Följande smaker innehåller nötter: Escargot, Mont Blanc, Sonia och Hazelnut Heaven (resterande smaker har spår av nötter)

Samtliga praliner innehåller BÅDE laktos och mjölkprotein

Hållbarhet och förvaring

Hållbarhet minst 2,5 månader. Förvaras 14-18 grader. Trivs bäst i torr miljö, ej i direkt solljus.

Pralinasken innehåller 11 olika (22 totalt) välbalanserade smaker
komponerade av belgiska chokladmästare

#

Sweet Love

Vit belgisk choklad med en ljuvlig hallon- och karamellfyllning.

Ingredienser: Socker, mjölkpulver, kakaosmör, grädde, hallon, alkohol, naturlig färg E120 (röd), sojalecitin, vanilj.

Innehåller spår av nötter och gluten.

#

Sonia

Uppfriskande fruktig hasselnötskräm.

Ingredienser: Socker, mandel, mjölkpulver, kakaosmör, tropiska frukter, kakaomassa, naturlig färg E160e (orange), sojalecitin, vanilj.

Innehåller spår av gluten.

#

Framboise

Mjölkchoklad fylld med somrigt doftande hallonkräm.

Ingredienser: Kakaomassa, grädde, socker, mjölkpulver, hallon, kakaosmör, alkohol, naturlig färg E120 (röd), sojalecitin, vanilj.

Innehåller spår av nötter och gluten.

#

Grand Place

Mjölkchoklad fylld med karamellkräm och ett stänk salt från havet.

Ingredienser: Socker, mjölkpulver, kakaosmör, kakaomassa, havssalt, sojalecitin, vanilj. naturlig färg E120 (röd), sojalecitin, vanilj.

Innehåller spår av nötter och gluten.

#

Escargot

Mörk choklad fylld med knaprig nötkross och mjuk hasselnötskräm.

Ingredienser: Socker, hasselnötter, kakaomassa, kakaosmör, sojalecitin, vanilj.

Innehåller spår av gluten & mjölk.

#

Hazelnut Heaven

Chokladtryffel fylld med hasselnötskräm och rullad i krossade hasselnötter.

Ingredienser: Kakaomassa, kakaosmör, hasselnötter, mjölkpulver, socker, sojalecitin, vanilj.

Innehåller spår av gluten.

#

Crème Brûlée

Belgisk choklad med smak av den klassiska franska efterrätten Crème Brûlée.

Ingredienser: Kakaomassa, grädde, socker, mjölkpulver, kakaosmör, alkohol, sojalecitin, vanilj.

Innehåller spår av nötter och gluten.

#

Chili dark

Mörk belgisk choklad fylld med kryddig chilikräm.

Ingredienser: Kakaomassa, socker, grädde, alkohol, kakaosmör, chili, naturlig färg E120 (röd), sojalecitin, vanilj.

Innehåller spår av nötter och gluten.

#

Mont Blanc

Krämig choklad och hasselnötsgrädde.

Ingredienser: Socker, hasselnötter, vegetabiliskt fett, kakaomassa, kakaosmör, mjölkpulver, sojalecitin, vanilj.

Innehåller spår av gluten.

#

Bianca White

Krämig vit belgisk choklad med smak av kaffe och färsk grädde.

Ingredienser: Socker, kakaosmör, mjölkpulver, grädde, smör, alkohol, kakaomassa, kaffe, sojalecitin, vanilj.

Innehåller spår av nötter och gluten.

#

Dulce De Leche

Mjölkchoklad fylld med mjuk karamell.

Ingredienser: Socker, mjölkpulver, kakaosmör, kakaomassa, vatten, sojalecitin, vanilj.

Innehåller spår av nötter och gluten.

  • Anders Ahl

    ”Jag tycker delikatesserna är väldigt enkla att sälja och så blir det riktigt bra med pengar till klasskassan!”

    Totalt sålde Söderby Friskola produkter och tjänade 47800 kr.

  • Anna Ludvigsson

    ”Vi hade hört så mycket gott om det företaget och jag kan bara instämma i detta. Det är verkligen lätt att samarbeta med DelikatessKungen”

    Totalt sålde Centralskolan klass 4 316 produkter och tjänade 24050 kr.

  • Anne-Kristine

    ”Vi är supernöjda med försäljningen! Vi sålde till grannar, släktingar och arbetsplatser.”

    Totalt sålde Munkedalsskola 419 produkter och tjänade 28.235 kr.

Varför sälja choklad med hjälp av DelikatessKungen?

Här listas ett urval av alla de fördelar som finns med att sälja choklad med hjälp av DelikatessKungen.

  • Ingen konkurrens med butiker, då produkterna säljs exklusivt av skol- och föreningslivet.
  • Populära produkter med hög förtjänst. Med oss säljer du både flera sorters salami, cheddarost, chokladpraliner och dragerad lakrits med mera.
  • Mer än 99% av våra kunder kan tänka sig att sälja med oss igen.
  • Riskfritt, då ni först tar upp beställningar och betalar efter leverans.
  • Praktiskt säljmaterial och personlig webbshop underlättar försäljningen.