Pasta salabonara

Ingredienser

4 portioner

Gör så här

  1. Koka spaghettin i rikligt med saltat vatten.
  2. Skala och skiva löken i tunna halvmånar.
  3. Koka upp balsamvinäger av äpple med socker och häll varm vinäger över löken. Låt löken stå och dra.
  4. Finstrimla pepparsalamin, separera äggulorna från vitan och riv cheddar.
  5. Häll av vattnet från spaghettin rör ner olivolja, pepparsalami och riven cheddar. Smaka av med salt och peppar.
  6. Vid servering, toppa tallrikarna med äggula, picklad lök och gärna några drag från svartpepparkvarn.Tips! Spar äggvitan i kylen till bakning, se marängrecept eller panering;)

Pasta salabonara

lättsålda delikatesser

Vill ni också sälja våra exklusiva produkter?

Finansiera cuper, träningsläger, klassresor eller era andra gemensamma aktiviteter genom att sälja DelikatessKungens kvalitetsprodukter.

Vi har hjälpt över 25.000 grupper sedan 1992 att tjäna pengar på omtyckta och lättsålda delikatesser.

Starta en försäljning Beställ gratis information